BLACK MUSIC BIGBAND

El projecte formatiu en Funk & Soul de les comarques gironines

Som apassionats de la Black Music

La Black Músic és una agrupació de gèneres musicals amb una arrel comuna. De fet segurament és l'arrel més influent de la música popular moderna i d'aqui s'han creat els estils musicals més escoltats des dels inicis del segle XX fins a l'actualitat.

La Bigband del Soul i el Funk

Black Music Big Band: Una iniciativa del Black Music Festival i Casa de la Música

La BMBB es va començar a organitzar a primers del 2016 i està reservada a menors de 25 anys, amb alguna excepció puntual si així ho considera la direcció per reforçar algunes seccions si fes falta. La intenció d’aquesta iniciativa gironina més enllà d’aprendre a interpretar aquests estils, és la de poder oferir una experiència completa com a músic professional als seus integrants, fent actuacions, enregistraments etc.  i de crear un espai on els joves músics del nostre país hi trobin les condicions perfectes per desenvolupar i complementar la seva formació musical. A més se’ls ofereix la possibilitat de participar a jams sessions, concerts o masterclasses al llarg del curs.

La direcció musical del projecte és a càrrec d’Adrià Bauzó, multi-instrumentista, arranjador i fundador de la Girona Jazz Project big band, llicenciat en la modalitat de jazz pel conservatori superior de música del Liceu en especialitat de saxo i que ha treballat amb músics de renom com Maceo Parker, Bob Mintzer, Guillermo Klein, Perico Sambeat i Ze Eduardo entre d’atres. La direcció vocal és càrrec de Nuri Mancebo, cantant de grups com The Basement o Bigblack Rhino.

A nivell artístic la big band s'ha consolidat com a projecte pedagògic i musical al nostre país, despertant molt d’interès en diferents sectors, tant educatius com musicals. Això es degut a la qualitat que ha adquirit la proposta gràcies a la implicació de tots els integrants que formen la black music big band i de tot l'equip de professionals que la gestionen 

Durant aquest temps hem enregistrat 3 discos, un dels quals en directe de tribut a Aretha Franklin i un de tribut a Red Hot Chilli Peppers que s'ha enregistrat a l'auditori de GIrona. 

En directe hem fet més de 50 actuacions, bàsicament a comarques gironines amb alguna incursió a Barcelona. I també hem participat a la Marató de tv3 2020 enregistrant una versió de Whitney Houston. 

 

Una gran família de projectes formatius

Tot va començar amb la idea de crear una bigband de soul i funk per a joves d'entre 16 i 25 anys, impulsada per la Fundació Casa de la Música i el Black Music Festival. D'aquest punt de partida  i en només 5 anys han sorgit diversos projectes paral.lels que han fet mes gran la nostra família. Actualment més de 100 alumnes participen a les diverses modalitats formatives, que es basen en una sola premisa: viure intensament la black music

La nostra tarja de presentació: la música

Creiem que la millor manera d'explicar el que fem és que ho pugueu escoltar i veure, de manera que aquí teniu moltíssims enllaços: 

Disc "Black Music Big Band"

Disc "Girona Aretha Franklin Tribute"

Single "Bridge over Troubled water"

Disc "Red Hot Chili Peppers Revisited"

Disc de la Marató 2020

Clip "Blame it on the boogie"

Documental "Black Music Big Band"

Concert Aretha - Auditori de Girona

Clip Bridge over troubled water

Resum estrena RHCP La Copa

Aquest camp és obligatori

Aquest camp és obligatori

Aquest camp és obligatori

l'adreça d'email no és vàlida

Estic d'acord en que aquestes dades s'emmagatzemin i processin amb la finalitat d'establir contacte. Sóc conscient que puc revocar el meu consentiment en qualsevol moment. *

Aquest camp és obligatori

* Indica els camps obligatoris
Hi ha hagut un error a l'enviar el seu missatge. Torneu-hi de nou.
Gràcies. Ens posarem en contacte amb tu quan obrim el càsting de la Black Music Big Band

T'agradaria formar part de la BMBB ?

Cada any obrim càstings durant el mes de juny. Cal que tinguis entre 16 i 25 anys i toquis algun d'aquests instruments: bateria, baix, piano, guitarra, saxo, trombó, trompeta o veu. Deixa'ns el teu email i telèfon i ens posarem en contacte amb tu quan s'obri la convocatòria. 

Vols contractar un concert de la Bmbb ?

Si organitzes concerts, festivals, festes majors o qualsevol acte musical i vols contractar una actuació nostra, escriu-nos un emai  a girona@casadelamusica.cat

Un projecte compartit amb

“Saps què em fa més feliç que cap altra cosa? Dona'm sis cordes i seré feliç”

BB King

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor, revise los detalles y acepte el servicio para ver las traducciones.