BLACK MUSIC CHOIR

Black music 100% acappella

Una nova iniciativa de formació impulsada des del Black Music Festival, el Girona A Cappella Festival i la Fundació Casa de la Música de les Comarques Gironines


És una iniciativa formativa, adreçada a joves d'entre 10 i 30 anys, en un cor de música 100% a cappella, en estils relacionats amb la Black Music com poden ser el Soul, R&B, Funk, Rap, Beatbox, etc. 

El Black Music Choir es reuneix tot els dijous a la factoria cultural coma cros per treballar i assajar plegats el repertori, sota la direcció de David Mauricio. 
 

Aquí ens pots escoltar

Stand Up - En directe a La Mirona

Sittin' on the dock of the bay

Saben que és Nadal?

Aquest camp és obligatori

Aquest camp és obligatori

l'adreça d'email no és vàlida

Estic d'acord en que aquestes dades s'emmagatzemin i processin amb la finalitat d'establir contacte. Sóc conscient que puc revocar el meu consentiment en qualsevol moment. *

Aquest camp és obligatori

* Indica els camps obligatoris
Hi ha hagut un error a l'enviar el seu missatge. Torneu-hi de nou.
Gràcies. Ens posarem en contacte amb tu quan obrim el càsting pel Black Music Choir

T'agradaria cantar amb nosaltres?

Cada any obrim càstings durant el mes de juny. Deixa'ns el teu email i telèfon i ens posarem en contacte amb tu quan s'obri la convocatòria. 

Un projecte compartit amb

No sóc una noia que vol ser una estrella, només vull cantar

Amy Winehouse

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor, revise los detalles y acepte el servicio para ver las traducciones.