BLACK MUSIC BIGBAND JUNIOR
 

Els més joves ho peten

La Black Music Big Band JUNIOR és la “germana petita” de la Black Music Big Band, fomada per nens i nenes de 9 a 16 anys. 

 

Des del setembre del 2018, es va engebar la versió JUNIOR de la BMBB.  oferint la possibilitat als mes petits d’endinsar-se al món del soul i el funk: una Big Band Junior que vol ser la porta d’entrada dels nens als apassionants estils musicals que formen la Black Music. 

LA BMBB Junior ha actuat directe, en escenaris molt importants i davant milers de persones, com l’escenari de la Copa i l’escenari de Sant Feliu de Fires de GIRONA, l’Auditori de Girona en el tribut a Aretha Franklin i el Parc del Migdia al Picnic Black Music, a Calonge, a la Fira de Luthiers de la Cellera de Ter i al Picnic Jazz de Salt entre molts altres espais.  

Aquí ens pots veure i escoltar

Destination anywhere

Mr Pitiful

Chain of fools

Nowhere to run

The Blues remains

Natural Woman

Respect

Saben que és Nadal?

Aquest camp és obligatori

Aquest camp és obligatori

Aquest camp és obligatori

l'adreça d'email no és vàlida

Estic d'acord en que aquestes dades s'emmagatzemin i processin amb la finalitat d'establir contacte. Sóc conscient que puc revocar el meu consentiment en qualsevol moment. *

Aquest camp és obligatori

* Indica els camps obligatoris
Hi ha hagut un error a l'enviar el seu missatge. Torneu-hi de nou.
Gràcies. Ens posarem en contacte amb tu quan obrim el càsting per la Black Music Big Band Junior

T'agradaria formar part de la BMBB Junior?

Cada any obrim càstings durant el mes de juny. Cal que tinguis entre 9 i 16 anys i toquis algun d'aquests instruments: bateria, baix, piano, guitarra, saxo, trombó, trompeta o veu. Deixa'ns el teu email i telèfon i ens posarem en contacte amb tu quan s'obri la convocatòria. 

Vols contractar un concert de la Bmbb Junior?

Si organitzes concerts, festivals, festes majors o qualsevol acte musical i vols contractar una actuació, escriu-nos un emai  a girona@casadelamusica.cat

Un projecte compartit amb

La música és un món en si mateixa. És un llenguatge que tots entenem

Stevie Wonder

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor, revise los detalles y acepte el servicio para ver las traducciones.