MÚSICA A l'EST
Nens i nenes dels barris de Girona Est aprenen a tocar un instrument de la mà de la Black Music Big Band. 
 

El planter musical de Girona Est

El projecte Música a l’Est és un projecte social que utilitza la formació musical com a eina de canvi, transformació i creixement personal. El projecte pretén donar formació musical en estils de l’anomenada “Black Music” a nens i nenes d’entre 7 i 12 anys al barri Girona Est. 

 

És una activitat d’educació no formal (extraescolar) per introduir-se en l’aprenentatge d’un instrument ( s’ofereixen els diferents instruments que integren una big band: saxo, trompeta, trombó, baix elèctric, guitarra, piano, bateria i cant),  el llenguatge i l’expressió musical amb l’objectiu de poder tocar en grup  o en una gran formació en format de big band.

 

L’objectiu del projecte no és de formar músics d’elit, sinó de donar l’oportunitat d’experimentar, gaudir i enriquir-se de tot el que la música pot  proporcionar a una persona, fent-ho amb una metodologia moderna i completa que pretén sensibilitzar, educar i despertar la curiositat per la música i els seus diferents estils per, un cop assolit un cert nivell, poder posar en pràctica i fusionar aquests aprenentatges amb d’altres projectes musicals com el de la Black Music Big Band Junior.

 

Tots els professors del projecte MÚSICA A L’EST són joves membres de la Black Music Big Band. Aquest aspecte és vital per a la cohesió dels  projectes formatius que tenim en funcionament.  

Reportatge a Enderrock

Música a l'Est és un projecte de:
          Fundació Casa de la Música,
          Black Music Festival 
          Fundació Girona Est
 amb el suport de:
          Escola Sagrada Família
          Ajuntament de Girona
          Rotary Club Girona
          AiE 
          Centre cívic onyar 

 

Stand by me

Saben que és Nadal?

Som notícia

La música te poder curatiu. Te l'habilitat de treure a la gent fora de si mateixa durant unes hores

Elton John

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor, revise los detalles y acepte el servicio para ver las traducciones.